Liity jäseneksi ja jäsenedut

Tule Sinäkin mukaan! Toimintamme on avointa kaikille, mutta liittymällä MLL Vaajakosken yhdityksen jäseneksi saat itsellesi ja perheellesi mukavia etuja. Samalla tuet yhdistyksemme monipuolista toimintaa lapsiperheiden parissa


Vuonna 2019 jäsenmaksumme on 25 €. Lapset voivat olla jäsenenä ilmaiseksi! Helpoiten liityt jäseneksi nettilomakkeen  kautta.

 

Jäsenedut:

 

Saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden kotiisi.

Ilmainen kirppispaikka yhdistyksemme järjestämällä kirppiksellä

Edullisempi muskarimaksu

Ilmainen temppujumppa 

Edullisempi pääsylippu yhdistyksemme järjestämiin tapahtumiin

 

VALTAKUNNALLISET EDUT:

 

Matkailu ja vapaa-aika

HopLop

MLL:n jäsenille sisäänpääsymaksu arkisin 12 eur/lapsi (max. 5 lasta). Lipun hinta sisältää rajoituksettoman yhtäjaksoisen leikkiajan. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkijuhlapyhinä.

HopLop-synttäreillä päivänsankari juhlii veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi.

Molemmat edut ovat voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Riihimäki ja Rovaniemi) ja edut saa esittämällä jäsenkortin.

Siirry HopLopin verkkosivuille

ELIXIA

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €. Alennusta ei saa pelkistä Elixia Base -keskusten jäsenyyksistä.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille

Duudsonit Activity Park

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Parkissa 2 € alennuksen normaalista lipunhinnasta. Kausikorteista saa 10 % alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1 € alennuksen. Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20 € / hlö (norm. 25 €), joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger -aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä. Ympäri vuoden voimassa olevien etujen lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia etuja. Niistä saat lisätietoa Lapsemme -lehdestä tai suoraan kysymällä  Duudsonit Activity Parkista.

Siirry Duudsonit Activity Park:n sivuille

Ikaalisten Matkatoimisto

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi Jäsennumero esitettävä.

Siirry Ikaalisten Matkatoimiston sivuille

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa MLL:n jäsenille -15 % majoituksesta ja majoittuvista liikunnallisista perhekursseista. Kuortaneen Urheiluopistolla järjestetään muun muassa koulujen loma-aikoina ohjattuja perhelomia.

Siirry Kuortaneen Urheiluopiston sivuille

Anttolanhovi

Anttolanhovissa Saimaan rannalla MLL:n jäsenet saavat 20 % alennuksen majoituksesta ja ruokailuista. Varaukset: myyntipalvelu(a)anttolanhovi.fi tai p. 020 757 5200.

Siirry Anttolanhovin sivuille

Viking Line

Viking Line tarjoaa liiton jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsensivuilta.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjoukset ovat ennakkomaksettavia. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Varaukset nettilinkin kautta. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjoittautuessasi. Sokos hotellien kampanjakoodi on LIITTO2019.

Siirry Sokos Hotellien sivuille

Break Sokos Hotel Eden

MLL:n jäsenkortilla saat Eden-kylpylän palveluita Oulussa erikoishintaan:
Kylpylälippu 15 € / kpl
Perhelippu 40 € / kpl (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta)
Etu on tarjolla myös 10 kerran korttiin kuntokeskus Fit Edeniin. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 4 kk.

Siirry Eden kylpylän sivuille

Hotelli Helka

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille 10 % kiinteän alennuksen päivittäisestä hinnasta. Varaukset tehdään verkkosivujemme kautta syöttämällä alennuskoodi: MLL18 koodikenttään.  Osoite Pohjoinen Rautatiekatu 23 A, 00100 Helsinki, p. (09) 613 580.

Siirry Hotelli Helkan sivuille

SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus

Inarissa sijaitseva SIIDA tarjoaa 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Jäsenkortti esitettävä lippua ostettaessa. Etu on henkilökohtainen.

Siirry SIIDAn sivuille

Naantali Spa ja Ruissalon kylpylä

Naantali Spa ja Ruissalon kylpylä tarjoavat jäsenetuhintoja kylpyläosastolle 1.1.2018–31.3.2019. Sopimushinnat: Naantalin kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 12 € ja lapsi 4–12 v 5 € ja Ruissalon kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 10 € ja lapsi 4–12 v 5 €. Sopimushinnat eivät ole voimassa aattoina, juhlapyhinä eikä 1.–31.7.2018. Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta aikuisen seurassa. Alle 14-vuotiaat vain täysi-ikäisen seurassa. Etu on perhekohtainen.

Naantali Spa hotellissa majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Deluxe -, Classic- ja Deluxe-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availability) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 e / vrk.

Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk. Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk.

Siirry Naantali Span sivuille

Siirry Ruissalon kylpylän sivuille

Tiedekeskus Heureka

Heureka Vantaalla tarjoaa 10 % alennuksen pääsylipuista.

Siirry Tiedekeskus Heurekan sivuille

Ranuan eläinpuisto

Tarjoaaa MLL.n jäsenet saavat 10 % alennuksen kaikista normaali hintaisista lipuista

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille

Scandic Hotellit

Scandic Hotellit tarjoaa MLL:n jäsenille 12 % alennuksen päivän hinnasta seuraavissa kylpylähotelleissa vuonna 2018.

Tarjous koskee seuraavia hotelleja:

  • Scandic Aulanko
  • Scandic Eden Nokia
  • Scandic Laajavuori
  • Scandic Ikaalisten Kylpylä
  • Scandic Siuntio
  • Scandic Imatran Valtionhotelli
  • Scandic Rukahovi

Varaukset vain tuotetunnuksella SIPIETU12 osoitteesta: www.scandichotels.fi Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitetusti / hotelli / päivä. Hinta ei ole voimassa erikoisajankohtina. Tarjous koskee uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Jäsenkortti esitettävä pyydettäessä.

Siirry Scandic Hotellien sivuille 

HakoApajan Aikhikylä

HakoApajan Aikhikylä sijaitsee Etelä-Savossa, Rantasalmen Porosalmella – Linnansaaren kansallispuiston ja norppavesien läheisyydessä. HakoApaja tarjoaa 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista rantamökkimajoituksista. Etu koskee uusia asiakkaita. Lapsiperheille soveltuvat ”norppamökit” sijaitsevat Saimaan, Haukiveden etelä-rannalla ja omaperäiset hakohirsituvat sisäjärvellä. Jokaisella on oma sauna, ranta ja soutuvene. Rantamökit ja -tuvat ovat vuokrattavissa 1.5.–31.10. Majoittautumisen yhteydessä tarjotaan perheelle tulokahvit, mehut ja herkut. Lisäksi lapset saavat pienen yllätyksen. Vähintään 7 vuorokauden majoituksen varanneille tarjotaan HakoApajan Aikhikylän näyttelykierros veloituksetta. Kesä-elokuussa Hakovuoren Näköalakahvilassa on lasten leikki- ja puuhapaikka.

Hakoteillä tavataan – Savotta-laavun tulet ja erikoiset tarinat odottavat metsän ja puun ystäviä!

Tiedustelut ja varaus: hakoapaja(a)porosalmi.net tai p. 0400 939 970. Mainitse varauksen yhteydessä MLL:n jäsenyydestä ja esitä majoittuessa jäsenkortti.

Siirry HakoApajan sivuille

 

 

 

Alennukset tuotteista

Larun Moms Oy

Larun Moms Oy tarjoaa verkkokaupassaan MLL:n jäsenille 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: MLLJASEN ostoksen yhteydessä.

Siirry Larun Moms verkkokauppaan

Sisustusputiikki

Sisustustavaroihin ja muihin arjen pieniin mukaviin esineisiin erikoistunut verkkokauppa Sisustusputiikki tarjoaa MLL:n jäsenille 10% alennuksen kaikista tuotteistaan. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: SisustusputiikkiMLL ostoksen yhteydessä.

Siirry Sisustusputiikki verkkokauppaan

Shadeshares Muumi aurinkolasit

Shadeshares tuottaa kotimaisesta puusta laadukkaita aurinkolaseja lapsille ja aikuisille. Lasien myyntihinnasta 30% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Muumi lasien myynnistä 20% käytetään Kenialaisesta Kariobangin  slummista parempaan elämään ponnistavien nuorten ammatilliseen koulutukseen sekä työllistämiseen ja 10% tuetaan MLL:n lasten ja nuorten puhelinta.

Shadeshares tarjoaa MLL:n jäsenille 20% alennuksen verkkokaupassaan kaikista Muumi aurinkolaseista. Alennuksen saa käyttöönsä verkkokaupassa koodilla: muumimll

Siirry Shadeshares:n verkkokauppaan

Vaapero lastentarvike Oy

Vaapero on kotimainen perheyritys, joka valmistaa imukorkkeja vauvojen sosepusseihin. Kätevät välipalapussit muuttuvat sosepyssyiksi vauvan käsissä. Imukorkki auttaa pienokaistasi syömään sosepussista ihan itse – ilman sotkua. Vaapero Lastentarvike tarjoaa 20 % alennuksen verkkokaupassaan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin MLL2018 ’käytä kuponki’ kohtaan.

Siirry Vaapero:n verkkokauppaan

ELLI Early Learning Oy

MLL:n jäsenet saavat 6 % alennuksen kaikista muista paitsi nettohinnoitelluista kumppanituotteista. Kumppanituotteet ovat jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita ja niillä on verkkokaupassa ja tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”. Alennuksen saa käyttämällä kampanjakoodia: MLLELLI verkkokaupassa tai näyttämällä jäsenkortin Kalasataman myymälässä.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan

VM-Carpet Oy

VM-Carpet Oy tarjoaa MLL.n jäsenille 15 % alennuksen kaikista tuotteistaan verkkokaupassa ja myymälässä. Verkkokaupasta tilattaessa tulee kampanjatunnus kohtaan kirjoittaa MLL18 ja lisätietoihin jäsennumero. Myymälässä asioidessa tulee esittää MLL:n jäsenkortti.

Siirry VM-Carpet:n sivuille

Decola

Decola on laajan valikoiman keittiövälineiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Meillä on myös myymälä, joka sijaitsee Jyväskylässä. Decola tarjoaa -15 % alennuksen MLL:n jäsenille kaikista tuotteista. Verkkokaupasta ostettaessa alennuksen saa syöttämällä koodin MLL15 ostoskorin Kampanjakoodi -kohtaan. Myymälässä ostettaessa alennuksen saa jäsenkortilla.

Siirry Decolan sivuille

Verkkokauppa lillevilla.fi

Verkkokauppa lillevilla.fi tarjoaa -15 % alennuksen verkkokaupassa myytävistä leikkimökeistä. Alennuksen saa syöttämällä ostoskorissa ”Kupongin koodi” -kenttään mlljäsen2018. Alennusta ei voida yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin.

Siirry lillevilla.fi-sivuille

Synsam

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -10 %. Edut myönnetään kaikissa Suomen Synsam -liikkeissä. Edut myönnetään normaalihinnoista, eikä etuja voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on perhekohtainen. Asioinnin aluksi tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Siirry Synsamin sivuille

Kuntokauppa.fi

Kuntokauppa.fi tarjoaa MLL:n jäsenille -10 % alennuksen verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa lunastettua syöttämällä koodin MLL2018 ostoskorissa.

Siirry Kuntokauppa.fi-sivulle

Tohvelisankari.fi

Tohvelisankari.fin verkkokauppa tarjoaa 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Saat alennuksen syöttämällä koodin MLL20 ostoskorin kuponkikoodikenttään.

Siirry Tohvelisankari.fi-sivulle

Jesper Junior

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä jäsenkortin kassalla.

Siirry Jesper Juniorin sivuille

Lastentossut.fi

Lastentossut.fi verkkokaupassa 15 % alennus. Kirjoita koodi MLL15 ostoskorissa kohtaan ”käytä kuponki”.

Siirry Lastentossut.fi-sivulle

Oppi & Ilo

Oppi ja ilo -nettikaupasta  myönnetään 10 % alennus MLL:n jäsenille. Syötä tilaajatietojen yhteydessä olevaan tarjouskoodi-kenttään: LBA26HFF. Tilaajan tiedot -sivulle kirjoitetaan myös  MLL:n jäsennumero (esim. Matti Meikäläinen / 1234567).

Siirry Oppi&Ilo-sivulle

Leikkien.fi

Verkkolelukaupan ja Outlet-myymälän tuotteista 10 % alennus. Verkkokaupassa edun saa lisäämällä ostoskorin kuponkikoodi-kohtaan ”MLLjäsenille” sekä ilmoittamalla tilauksen lisätietoja-kohdassa oman jäsennumeron. Tampereella sijaitsevassa myymälässä alennuksen saa esittämällä jäsenkortin. Alennus vain normaalihintaisista tuotteista. Leikkien-lelukutsujen järjestäjälle jäsenetuna lisälahja.

Siirry Leikkien.fi-sivulle

Nekku Design

Nekku Designin normaalihintaisista vaatteista 20 % alennus kotikutsuilla. Kotikutsujen järjestäjälle lisälahja kerran kaudessa. Edun saa aikuisjäsenen jäsennumerolla tai -kortilla.

Siirry Nekku Designin sivuille

Instrumentariumin

Kaikista Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöistä 30 % alennus normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä (kampanjakehyksiin ei linssialennusta eikä kampanjalinssien oston yhteydessä kehysalennusta) sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta.

Siirry Instrumentariumin sivuille

Juhlamaailma

Verkkokaupasta ja Juhlamaailma-myymälästä 15 % alennus kaikista tuotteista lukuun ottamatta helium- ja mainospalloja sekä mainospallojen tarvikkeita, tarjoustuotteita, juhlaherkkuja, helium-kaasua ja verkkokaupantoimitusmaksua. Verkkokaupasta alennus myös tarjoustuotteista. Verkkokaupan ostoskorinäkymässä ilmoitettava kampanjakoodi MLLjäsen2018 ja myymälässä esitettävä jäsenkortti.

Siirry Juhlamaailman sivuille

 

Auto- ja välinevuokraus

City Car Club

Yhteiskäyttöautopalvelu City Car Club tarjoaa yhden kuukausimaksun veloituksetta (arvo jopa 50 €). Syötä liittymislomakkeeseen kampanjakoodi MLL-2014-3103-2018 ja esitä voimassaoleva jäsenkortti perehdytyksen yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jäsenyys jatkuu normaalihintaisena veloituksettoman kuukauden jälkeen.

Siirry City Car Clubin sivuille

Herz Autovuokraamo

Hertz tarjoaa normaaleista vapaa-ajan hinnoista 10–15 % alennuksen maailmanlaajuisesti. Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari- ja varkausturvan sekä verot. Varausta tehdessä mainittava MLL:n sopimusnumero CDP 686935.

Siirry Herzin sivuille