Kuva Päivi Karjalainen

Muskarit laulattavat ja leikittävät koko perhettä!

Muskarin kevätkausi 2021 on päättynyt!

Syyskausi käynnistyy 3.9.2021. Voit ilmoittautua mukaan syyskaudelle sähköpostitse suoraan opettajalle (ks. yhteystiedot ja ilmoittautumisohjeet alla).

MLL Vaajakosken yhdistyksen muskariryhmät kokoontuvat perjantaiaamuisin Vaajakosken nuorisotilalla.  Muskareihin lapset osallistuvat  vanhempansa tai vaikkapa isovanhempansa kanssa ohjatusti laulamaan, leikkimään, loruilemaan, soittamaan, liikkumaan ja kuuntelemaan. Muskaritoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti ja herättää lapsen kiinnostus musiikkia kohtaan jo varhain. Muskaritoiminta kehittää myös lapsen itseilmaisua, antaa onnistumisen elämyksiä ja valmiuksia musiikkiharrastuksen jatkamiseen myöhemmin.

Muskariryhmät

Ryhmät kokoontuvat perjantaiaamuisin 3.9.2021 alkaen Vaajakosken Nuorisotila Kurwissa (Urheilutie 36 B)

• Nappulat (n. 1-2- vuotiaat) klo 9:15-10:00
  • Perheryhmä (0-4- vuotiaille, myös sisaruksille yhdessä)
     klo 10:00-10:45
  • Pikku-Nappulat (n. 3kk-18 kk) klo 11.00-11:45

Lisätiedot

Muskariryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu syys- ja kevätlukukauden alussa sähköpostitse suoraan muskariopettajalle osoitteeseen mllvaajakoskimuskari(at)gmail.com.

Syyslukukausi  käynnistyy syyskuun alussa  ja kevätlukukausi tammikuun alussa. Jos haluat tulla mukaan kesken kauden, ole yhteydessä muskariopettajaan ja tiedustele vapaata paikkaa.

Muskarin  lukukausimaksu:

• 49 € (MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsenille)
  • 69 € (ei jäsenet)
  • Sisaralennus on 10 €

Huom!

Syyskausi ja kevätkausi laskutetaan  erikseen.

Muskarissa voit käydä tutustumassa yhden kerran ilman maksua.

Muskariryhmät kokoontuvat Vaajakosken nuorisotilalla (Urheilutie 36 B, Vaajakoski).

Yhteystiedot ja ilmoittautuminen

Opettajana ryhmissä toimii varhaisiän musiikinopettaja, musiikkipedagogi

Hanna-Maaria Naumanen

sähköposti: mllvaajakoskimuskari(at)gmail.com

Facebook: Vaajakosken Muskari

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittaudu haluamaasi muskariryhmään sähköpostitse suoraan opettajalle

mllvaajakoskimuskari@gmail.com

Ilmoita viestissä:

1. Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  2. Lapsen nimi ja ikä
  3. Ryhmätoive

Saat vahvistusviestin ilmoittautumiseesi, sekä tiedon oletko päässyt mukaan valitsemaasi ryhmään muutamassa arkipäivässä. Huomioithan, että loma-aikoina vastauksessa voi kestää pidempään!