Kuva Päivi Karjalainen

Tule viettämään aikaa perhekahviloihin!

Yhdistyksellämme on kaksi viikoittain kokoontuvaa perhekahvilaa, Vaajakosken ja Väinölän perhekahvilat. Perhekahvilat ovat avoimia kaikille – lapsille, äideille, isille, mummeille, vaareille, kummeille, odottaville. Mukaan voi tulla milloin vain, myös kesken lukukauden ja itselle sopivimpaan kellonaikaan. Perhekahviloissa on lasten ja vanhempien mukavaa yhdessäoloa, rupattelua ja leikkiä sekä yhdessä järjestettyä erityistä ohjelmaa. Toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa.

Perhekahvilavastaavana toimii Enni Lundell, jolta voit kysyä lisätietoa puhelimitse (puh. 040 8655 484) tai facebookin kautta.

Vaajakosken perhekahvila

Vaajakosken perhekahvila kokoontuu joka parillinen maanantai klo 9.15-12.00 (ei loma-aikoina) Vaajakosken nuorisotiloissa (Urheilutie 36 B, Vaajakoski). Tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa 1 €/ perhe. Voit lisäksi ottaa mukaan omat eväät, sillä tilassa on keittiö.

Vaajakosken perhekahvilan Facebook-sivuja seuraamalla saat ajankohtaiset ilmoitukset, mitä kahvilassa tapahtuu.

Väinölän perhekahvila

Väinölän perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12.00 Äijälän talolla (os. Äijälänkuja 6). Tarjolla on kahvia, teetä, mehua, pientä purtavaa 1 €/ perhe. Äijälän perhekahvila kokoontuu usein myös kesäisin.

Väinölän perhekahvilan Facebook-sivuja seuraamalla saat ajankohtaiset ilmoitukset, mitä kahvilassa tapahtuu.