Kuva Päivi Karjalainen

Tule viettämään aikaa perhekahviloihin!

Yhdistyksellämme on kaksi viikoittain kokoontuvaa perhekahvilaa, Vaajakosken ja Väinölän perhekahvilat. Perhekahvilat ovat avoimia kaikille – lapsille, äideille, isille, mummeille, vaareille, kummeille, odottaville. Mukaan voi tulla milloin vain, myös kesken lukukauden ja itselle sopivimpaan kellonaikaan. Perhekahviloissa on lasten ja vanhempien mukavaa yhdessäoloa, rupattelua ja leikkiä sekä yhdessä järjestettyä erityistä ohjelmaa. Toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa.

Perhekahvilavastaavana toimii Katri Särkimäki, jolta voit kysyä lisätietoa puhelimitse (puh. 040 570 7432) tai facebookin kautta.

Vaajakosken perhekahvila

Vaajakosken perhekahvila kokoontuu maanantaisin klo 9.15-12.00 (ei loma-aikoina) Vaajakosken nuorisotiloissa (Urheilutie 36 B, Vaajakoski). Tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa.  Voit lisäksi ottaa mukaan omat eväät, sillä tilassa on keittiö.

Vaajakosken perhekahvilan Facebook-sivuja seuraamalla saat ajankohtaiset ilmoitukset, mitä kahvilassa tapahtuu.

Väinölän perhekahvila

Väinölän perhekahvilaan etsitään vetäjää. Perhekahvilan toimintaa ei voida jatkaa ennen uuden vetäjän löytymistä. Olisitko sinä kiinnostunut vapaaehtoistyöstä perhekahvilaohjaajana? 
Väinölän perhekahvila kokoontuisi kerran viikossa tiistaisin klo 9.30-12 Äijälän talolla (os. Äijälänkuja 6).  

Täällä tarkemmin tietoja siitä, mitä perhekahvilaojaajana toimiminen pitää sisällään. Lisätietoja perhekahvilavastaavalta Katri Särkimäeltä p. 040 570 7432. Viestiä voit laittaa myös yhdistyksen Facebook tai Instagram -sivujen kautta.