Kuva Matti Matikainen

Temppujumppa

Joka torstai 9.9.2021 alkaen klo 17.30-19.00 koko perheettä liikuttava alle kouluikäisten temppujumppa kokoontuu Tammirinteen koulun salissa (Jyskäntie 4, Jyväskylä).

Ilmainen temppujumppa on tarkoitettu MLL Vaajakosken jäsenperheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Jumppaan vaaditaan ilmoittautuminen.

Temppujumpassa pelataan ja tehdään temppurata, jossa jokainen voi temppuilla omien taitojensa mukaan aikuisen varmistaessa. Aikuisetkin voivat kokeilla uskallustaan!

Koronasuositusten myötä joudumme rajoittamaan aikuisten osallistumista max 10 hlö. Lasten osallistujamäärää ei rajoiteta ellei uusia suosituksia tule. Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää maskia ja pestään kädet ennen ja jälkeen jumpan huolellisesti.

Ilmoittautumiset ja kyselyt osoitteesta:
 vaajakosken.yhdistys(at)mll.fi