Jäsenkirje syksy 2023

11.11.2023

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITON
Vaajakosken yhdistys ry:n jäsenkirje

Loppuvuoden terveiset Vaajakosken MLL:lta!


MLL:n Vaajakosken yhdistyksen syyskausi on jo pitkällä. Syksy on alkanut viikoittain kokoontuvan perhekahvilan ja muskarin voimin. Lisäksi tänä syksynä olemme kokoontuneet joka kuun ensimmäisenä maanantaina iltaperhekahvilaan. Otamme mielellämme ideoita ja palautetta vastaan toiminnasta ja sen järjestelyistä.


Kannattaa seurata sähköpostia, yhdistyksen nettisivuja, facebook -ryhmiä ja Instagram-tiliä. Nettisivuilta löytyy tärkeää tietoa valtakunnallisista ja paikallisista jäseneduista. MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsenille muskarimaksu on edullisempi. Vaajakosken keskustassa sijaitseva lastenvaatekirppis ja lastenvaatekauppa Hippakauppa antaa jäsenalennuksia MLL Vaajakosken jäsenille!  Edut ja alennukset saat käyttöösi näyttämällä MLL:n sähköistä jäsenkorttia, jonka löydät kirjautumalla Oma MLL-palveluun. Tiedotamme toiminnasta somekanavien kautta sekä yhdistyksen nettisivuilla. 


Yhdistyksen syyskokous järjestetään ma 20.11. klo 17.30 alkaen Vaajakosken nuorisotila Kurwissa. Toivomme, että osallistutte kokoukseen runsaslukuisesti. Yhdistyksemme kaipaa uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Kerromme mielellämme lisää yhdistyksen toiminnasta kokouksessa. Jokaisen vapaaehtoisen aika ja pienikin panostus lapsiperheiden hyväksi on meille merkittävää. Meille voi laittaa myös ennakkoon sähköpostia, jos kiinnostus hallitustyöskentelyyn herää. Tulemalla mukaan vapaaehtoistoimintaan, pääset ideoimaan vaajakoskelaisten perheiden hyväksi kaikkea mukavaa! 


Lähetä siis viestiä yhdistyksen sähköpostiin mllvaajakoski@gmail.com tai ota yhteyttä esim. Facebookin kautta (MLL Vaajakosken yhdistys). Olemme myös Instagramissa (mll_vaajakoski)!


Syyskauden toiminta:

Muskari

Perheen pienimmille suunnattu muskari on tavoitteellista musiikkikasvatusta, jonka tarkoitus on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti musiikin keinoin ja herättää lapsen kiinnostus musiikkia kohtaan. Muskaritoiminta kehittää lapsen itseilmaisua, tarjoaa onnistumisen elämyksiä ja antaa hyvät valmiudet musiikkiharrastuksen jatkamiseen myös myöhemmin. Muskarissa lapset kokoontuvat laulamaan, loruilemaan, soittamaan, leikkimään, liikkumaan ja kuuntelemaan musiikkia yhdessä tärkeän aikuisen kanssa.

Vapaita paikkoja muskariin löytyy vielä. Vapaita paikkoja voi tiedustella ryhmän opettajalta.

Opettajana toimii varhaisiän musiikinopettaja Hanna-Maaria Naumanen. Lisätietoja https://vaajakoski.mll.fi/muskari/

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoaamuisin Vaajakosken Nuorisotila Kurwissa osoitteessa Urheilutie 36. Tervetuloa mukaan!Perhekahvila

Yhdistyksemme perhekahvila toimii Vaajakoskella nuorisotila Kurwin tiloissa (Urheilutie 36 B) maanantaisin klo 9.15-12.  Perhekahvilat pyörivät yhteisvastuullisesti vapaaehtoisvoimin ja tarjoavat tervetullutta vaihtelua arkeen vertaisseuran parissa. Vanhemmat tapaavat toisiaan ja lapset saavat uusia kavereita. Kahviloissa on satunnaisesti yhdessä kävijöiden kanssa suunniteltua ohjelmaa. Mukaan voi tulla milloin vain: itsellesi sopivaan kellonaikaan ja kesken lukukauden. Paikalla on hyvät tilat omien eväiden syömiseen. Kannattaa laittaa seurantaan perhekahvilan facebook ryhmä Vaajakosken perhekahvila (MLL). Myös yhdistyksen Instagram-tiliä (mll_vaajakoski) kannattaa välillä käydä katsomassa.Iltaperhekahvila

Iltaperhekahvila kokoontuu joka kuun ensimmäinen maanantai klo 17-19 nuoristotila Kurwissa. Toimintaperiaatteet ovat samat kuin aamun perhekahvilassa. 
Tervetuloa mukaan toimintaan! MLL Vaajakosken yhdistyksen hallituksen puolesta


Mirva Ripatti, puheenjohtaja