Uutiset

Jäsenetuliikkeeksi?

Kuuluvatko lapsiperheet asiakasryhmääsi? Haluatko tavoittaa Vaajakosken ja sen lähialueiden perheitä asiakkaiksesi? Tarjoa MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsenperheille helposti houkutteleva tarjous tuotteistasi tai palveluistasi.

Leluseikkailu 24.-25.4.

Vie lelusi ja perheesi seikkailulle etsimään MLL Vaajakosken logoja 24.-25.4.2021.

Kevätkokouskutsu

Hei MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsen, Kevät on tullut siihen pisteeseen, että on aika kutsua sinut mukaan ma 26.4 klo 18.00 järjestettävään yhdistyksen kevätkokoukseen. Kokouspaikkana on…

Jäsenkirje - Kevättä ilmassa!

MLL Vaajakosken yhdistyksessä kevät 2021 on jo hyvässä vauhdissa. Olemme koronan takia joutuneet hieman supistamaan toimintaamme, mutta muskari ja kaksi perhekahvilaa toimivat miltei entiseen malliinsa.

Tervetuloa mukaan Hybridimuskariin

Etämuskari kilvoitti idean Hybridimuskarista. Nyt on siis mahdollisuus osallistua muskariin joko paikan päällä tai kotona etäyhteyden avulla. Olisiko tämä mukava viikonlopun aloitus teidän perheelle?

Muskarin kevätkausi on käynnissä

MLL Vaajakosken yhdistyksen muskarin kevätkausi on käynnissä. Ryhmiin mahtuu mukaan uusia muskarilaisia, iIlmoittaudu heti mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä: https://vaajakoski.mll.fi/muskari/

Temppujumppa tauolla kevään 2021

Temppujumppa on tauolla kevään 2021, vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

MLL Vaajakosken yhdistys ry:n jäsenkirje

Syksyinen tervehdys! Vuosi 2020 on MLL:n 100v juhlavuosi! Seuraamalla MLL Vaajakosken sosiaalista mediaa jäsenet pääsevät osallistumaan kilpailuun, jossa arvotaan paikallisten yritysten tuotepaketti.

Vaajakosken perhekahvila kokooontuu joka toinen viikko

Vaajakosken perhekahvila kokoontuu jatkossa joka toinen viikko, aina PARILLISEN VIIKON MAANANTAINA klo 9.15-12.00 Vaajakosken nuorisotila Kurwissa (Urheilutie 36 B).

Vaajakosken perhekahviloiden syyskausi alkaa

Vaajakosken perhekahviloiden syyskausi alkaa viikolla 37

MLL ja koronavirus

MLL:n paikalliset kerhot ja tapahtumat ovat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana tauolla, mutta tukea ja toimintaa on tarjolla siitä huolimatta paljon. MLL:n nettisivuilta löydät mm.…

MLL täyttää 100-vuotta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perustamisjulistuksen antamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Katso, mitä kaikkea juhlavuosi pitää sisällään klikkaamalla linkkiä: MLL 100.