Uutiset

MLL Vaajakoski mukana Vaajakosken kohinoilla

MLL Vaajakoski on mukana Vaajakosken kohinoilla.  Ohjelmassa mm. pomppulinna, kepparirata ja kasvomaalausta. Myytävänä myös poppareita ja pillimehua. Jäseneksi liittyneiden kesken arvomme tuotepalkinnon!

Jäsenkirje

Kiitos jäsenyydestä! MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta.

Tervetuloa Kevätkokoukseen 23.5.2023

MLL Vaajakosken yhdistyksen kevätkokous pidetään 23.05.2023 klo 17.30 Vehryt Noukassa (Noukanniementie 99, 40820 Jyväskylä). Käsittelemme sääntömääräiset asiat. Tervetuloa mukaan!

Uusi hallitus on aloittanut

MLL Vaajakosken hallitus järjestäytyi puheenjohtaja Mirva Ripatin johdolla ja suunnittelu kevään osalta polkaistiin näin käyntiin

Syyskokous 26.10.2022

Tervetuloa mukaan syyskokoukseen Naissaaren Koskenhenkeen 26.10.2022 klo 17.30 alkaen

Perhekahvilaohjaaja Väinölän perhekahvilaan

Etsitään Perhekahvilaohjaaja Väinölän perhekahvilaan

Tule mukaan toimintaan

Toimintamme on avointa kaikille, mutta liittymällä MLL Vaajakosken yhdistyksen jäseneksi saat itsellesi ja perheellesi mukavia etuja. Samalla tuet yhdistyksemme toimintaa lapsiperheiden parissa Vaajakoskella.

Uusi jäsenetu Vaajakoskella

Iloisia uutisia! ☀️🌸🍀 Meillä on ilo ilmoittaa, että Vaajakosken keskustassa sijaitseva lastenvaatekirppis ja lastenvaatekauppa Hippakauppa antaa tästä edes loistavia jäsenalennuksia MLL Vaajakosken jäsenille! 🥰🥳

Jäsenetuliikkeeksi?

Kuuluvatko lapsiperheet asiakasryhmääsi? Haluatko tavoittaa Vaajakosken ja sen lähialueiden perheitä asiakkaiksesi? Tarjoa MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsenperheille helposti houkutteleva tarjous tuotteistasi tai palveluistasi.

Jäsenkirje - Kevättä ilmassa!

MLL Vaajakosken yhdistyksessä kevät 2021 on jo hyvässä vauhdissa. Olemme koronan takia joutuneet hieman supistamaan toimintaamme, mutta muskari ja kaksi perhekahvilaa toimivat miltei entiseen malliinsa.

MLL ja koronavirus

MLL:n paikalliset kerhot ja tapahtumat ovat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana tauolla, mutta tukea ja toimintaa on tarjolla siitä huolimatta paljon. MLL:n nettisivuilta löydät mm.…