Kevätretki Äijälän talolle

Tervetuloa mukaan viettämään aamupäivää ke 1.6. klo 9-12 Äijälän talon viihtyisään pihapiiriin (Äijälänkuja 6).

Päivitä jäsentietosi ja osallistu arvontaan

MLL Vaajakosken jäsen: nyt on aika tarkistaa ja päivittää yhteystietosi kuntoon, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon yhdistyksen tapahtumista, jäseneduista ja muista tärkeistä asioista.

Perhekahvilaohjaaja Väinölän perhekahvilaan

Etsitään Perhekahvilaohjaaja Väinölän perhekahvilaan

Ilmoittaudu mukaan alle kouluikäisten temppujumppaan!

Joka torstai klo 17.30-19.00 Tammirinteen koululla kokoontuva temppujumppa alkaa syyskuussa 9.9.2021

Tule mukaan toimintaan

Toimintamme on avointa kaikille, mutta liittymällä MLL Vaajakosken yhdistyksen jäseneksi saat itsellesi ja perheellesi mukavia etuja. Samalla tuet yhdistyksemme toimintaa lapsiperheiden parissa Vaajakoskella.

Uusi jäsenetu Vaajakoskella

Iloisia uutisia! ☀️🌸🍀 Meillä on ilo ilmoittaa, että Vaajakosken keskustassa sijaitseva lastenvaatekirppis ja lastenvaatekauppa Hippakauppa antaa tästä edes loistavia jäsenalennuksia MLL Vaajakosken jäsenille! 🥰🥳

Jäsenetuliikkeeksi?

Kuuluvatko lapsiperheet asiakasryhmääsi? Haluatko tavoittaa Vaajakosken ja sen lähialueiden perheitä asiakkaiksesi? Tarjoa MLL Vaajakosken yhdistyksen jäsenperheille helposti houkutteleva tarjous tuotteistasi tai palveluistasi.

Jäsenkirje - Kevättä ilmassa!

MLL Vaajakosken yhdistyksessä kevät 2021 on jo hyvässä vauhdissa. Olemme koronan takia joutuneet hieman supistamaan toimintaamme, mutta muskari ja kaksi perhekahvilaa toimivat miltei entiseen malliinsa.

MLL ja koronavirus

MLL:n paikalliset kerhot ja tapahtumat ovat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana tauolla, mutta tukea ja toimintaa on tarjolla siitä huolimatta paljon. MLL:n nettisivuilta löydät mm.…